Svensk dynamit för storstaden

Yes så står det på hemsidan!

Idag gjorde jag ett sjukt bra impulsköp. En ny vagn. Och alla som känner mig vet att jag har en sjuklig beslutsångest, vare sig valet står mellan en volvo eller en saab.. eller en påse djungelvrål eller polly, så står jag och velar och blir stressad så att hjärtat pickar och svetten lackar. Haha.. Okej kanske inte såå illa då men ändå. 😉

Jag har ju läst på som en besatt om alla vagnar som är av intresse, hade äntligen bestämt mig för en och åkte iväg för att beställa den idag. Då sprang jag på en helt ny modell som på nåt jäkla vis har undgått mig! Var kärlek vid första ögonkastet. Så jag beställde den! HA! Nu på eftermiddagen har jag känt  mig så uppe i varv så man skulle kunna tro att jag knarkat!

Har dessutom kommit på vad mitt blivande yrke är!

Sov gott

2 thoughts on “Svensk dynamit för storstaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47