Jag är så naiv, glömsk och jag hatar mig själv!


11 september, World Trade Center, terroristattack.

Take a good, long look at this short film!

Visst, det fascinerar mig att människor kan vara så dumma att de går med på att flyga två plan rakt in i WTC och jag kan sitta och titta på alla bilder och filmer från händelsen i timtal. Men efter att jag hittade det här ihopklippet på youtube så håller jag min käft och skänker mitt medlidande och min respekt till alla som fick genomlida denna tragedi.
Själv satt jag bara och tittade på en tv-ruta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/windsnu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/windsnu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/windsnu/p...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/windsnu/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47